Wat is een songwriter

Songwriter

Er zijn veel hardwerkende mensen over de hele wereld. Zij kosten u veel geld voor wat u hen vraagt voor u te doen. In wat u hen betaalt, zijn hun tijd, reiskosten en kosten voor u niet inbegrepen. U hebt vast wel eens het oude gezegde gehoord dat vijf miljard dollar een kleine prijs is voor een leven lang dienstverlening. Nou, ik durf te wedden dat een leven van dienstverlening een kleine prijs is om te betalen voor een leven van dienstverlening.

Wat is een songwriter en hoe groot is de kans dat een songwriter jouw liedje schrijft? 

Het is zeker een absolute vereiste dat je uitzoekt wie de songwriter is. Als je een idee hebt voor een liedje, laat het hen dan weten. Het kost veel mensen, tijd en geld om een kwaliteitsproduct samen te stellen. Je zou geen levenslange voorspelling verwachten van een beoordelingsrapport. 5 of 10 minuten voor de telefoon. Hoe lang duurt het om een liedje te schrijven, van idee tot eindproduct. Hoeveel liedjes kun je in een week afkrijgen? Hoeveel liedjes zullen de harten van mensen raken lang nadat ze dood zijn. Ik zou vragen dat je familie aanwezig is als je aan het lied werkt. Net zoals je ze zou vragen er bij te zijn als je probeert te beslissen welk gerecht je gaat eten.

Als je het geluk hebt een liedje te maken dat meteen populair wordt, zal het ongetwijfeld ergens in de hitparade belanden. Maar de echte oprichters van hit muziek zijn degenen die hun bedrijf op te bouwen vanaf de grond omhoog. Zij zijn degenen die zullen werken en Leiderschap zal er zijn om hen te begeleiden, en niet andersom.

Hoe kun je verwachten zaken te doen met iemand wiens eerste taal geen Engels is?

Wanneer je te maken hebt met een goede zakenman, wees dan bereid om aan jouw kant te werken en achter hem te staan. Zij zijn meer dan bereid om met u samen te werken. Sta hen bij en wees altijd vriendelijk. Er moeten zaken gedaan worden en je zult op je strepen moeten staan. Zelfs als ze niet om uw visitekaartje vragen, moet u het toch bij de hand hebben voor hen. Dit is een geweldige manier om een relatie op te bouwen. Bedenk hoe u achter uw dierbaren kunt staan en niet kunt toestaan dat iemand u of uw familie verkeerd behandelt. Het is echt zo eenvoudig. Als je een relatie met iemand wilt opbouwen, moet je laten zien dat je om iemand geeft.

Het volgende wat je moet doen is ervoor zorgen dat je achter je doel aangaat. Er zijn veel mensen die denken dat ze de grootste, beste, of beste zanger, of de grootste feest DJ gaan worden. Ze zingen of spelen hun liedje of songtekst keer op keer thuis, in hun auto, of op een cd. Ze wonen misschien zoveel mogelijk concerten bij als ze kunnen, en hebben een miljoen mensen op hun mailinglijst staan. Misschien wil je beginnen met wat zij jou te bieden hebben, en daarna wil je misschien uitbreiden wat zij jou te bieden hebben.

Welke waarde wil je bereiken?

Misschien moet je uitzoeken wat hun prijzen zijn voor het soort evenementen dat je gaat doen. Zijn er kosten voor het gebruik van de geluidsinstallatie, verlichting, verzekering, fotografie van het personeel, enz. Noteer ook hun openingsuren. De vergoeding die ze vragen voor hun service is misschien niet veel, maar het is belangrijk om een idee te hebben van hoeveel tijd je nodig hebt om op te zetten en af te breken. Er zijn veel mensen die er zijn die niet betaald krijgen voor het werk dat ze doen, dus je gaat nodig hebben om uit te vinden wat je rechten zijn en krijg je deel.