How to Become a Top Tick

dj console desk at nightclub - dj stockfoto's en -beelden

Dit zijn de dingen die je van een DJ moet vragen als je hem inhuurt.

Hey My Dud, je teksten zijn pakkender dan ooit en de beats vormen gewoon de achtergrond van alles wat je zegt. De overgangen zijn perfect, hoe snel of langzaam ook, slagers horen het. En bovendien, als jijVice Versa-tekstschrijver aan staat, wat maakt het dan uit? Sluit hem gewoon aan. Niemand zal het merken tenzij je ze toestaat.

Waar zijn de sweeps?

Tijdens bepaalde delen van de avond willen de gasten hun gegevens misschien niet delen. Weten wanneer en waar je de sweeps spaarzaam moet gebruiken, is net zo belangrijk als weten wanneer en waar je weggeeft. Het idee is om het publiek te laten wachten, zodat wanneer het moment daar is, ze je zullen geven, je recht op de kin kloppen.

Hoeveel schoonmaakbeurten moet ik doen?

Het is aan jou, als je eenmaal hebt bepaald welke menigte moet worden schoongemaakt, geef je ze het signaal. De sleutel is echter om ze gelukkig te houden, plezier te hebben en plezier te hebben.

Er zijn bepaalde gelegenheden wanneer het weggeven van prijzen gepast is. Denk aan een Honey Pie Contest, een drag queens-wedstrijd of een heilige top drie pick'n'mix-wedstrijd. Alle drie hebben ze een bewezen geschiedenis van het binnenhalen van de drukte. En hoewel prijzengeld leuk is om te hebben, is het NOOIT een noodzakelijk onderdeel van de avond. Waarom iemand iets geven dat ze niet gaan gebruiken? Waarom talent bijbrengen als je er geld voor kunt krijgen van hun klasgenoten? Vraag ze gewoon om op hun individuele tracks te strijden of een duet te doen op het podium. Bovendien komt talent van binnenuit. Het zal niet van jou komen.

Waarom kan ik ze niet de sleutel tot succes geven?

U kunt ze de sleutel tot succes geven, maar het is aan hen om deze goed te gebruiken. De reden dat de magie verloren gaat, is omdat het magische moment voorbij is. Als je de aandacht van het publiek lang genoeg vasthoudt, kunnen ze zich op jou en op de productie concentreren. Met andere woorden, professionaliteit = professionaliteit. Als je niet professioneel kunt zijn, ga er dan niet vanuit dat het publiek het zal volgen.

Dus hoe ter wereld kun je een superster-DJ zijn?

Je moet aannemen dat herhaling de enige echte sleutel tot superster is. Hoe meer je het doet, hoe makkelijker het wordt en hoe meer kans je hebt om.ocalypse Now, Extreme Makeover, Scream Aim Fire, Satchel en al de rest te ontdekken. Doe het steeds opnieuw en opnieuw.

drones

Oooooohs

een meisje

duizenden mensen

Een warm idee

schijnt

Muziek

Stille verlichting

Goede geluidsmix

Snelle computers

Andru dat

Bas lichten

Andru op het podium

Bas op het podium

Verlichting

ota op het podium

politieagenten aan de muur

morgen om twee uur

eindejaarsshow

kan niet uitgaan

festivals

ENORME mark-up

inkrimping en openingstijden

hoge vraag

ivals en beurzen

de klok rond actie hoge loopbruggen

festivallocaties

expositieruimtes

headliners

Dus hoe gebruik je deze informatie om je goed voor te bereiden op je grote evenement. Is het de moeite waard om de Pink hype te kennen om je voor te bereiden op een optreden. Dit artikel maakt deel uit van de serie over hoe u een toptekenpromotor kunt worden. Bezoek mijn site voor veel tips en strategieën voor promotors

Ik hoop dat deze tips je helpen om je marketingplannen waar te maken en een betere DJ te worden. Onthoud dat hoe vaker je het doet, hoe gemakkelijker het zal worden en hoe meer kansen je zult creëren.